Όροι χρήσης για παραγγελίες μπαταριών

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όσες παραγγελίες αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τη 13:00 μ.μ. Οποιαδήποτε παραγγελία πραγματοποιηθεί αργότερα αποστέλλονται στην συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία την επομένη εργάσιμη.

Οι παραγγελίες που αποστέλλονται με εταιρεία Courier θα πρέπει να ολοκληρώνονται μέχρι τις 16:00 μ.μ. Σε διαφορετική περίπτωση θα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Για βαριά αντικείμενα συνίσταται η μεταφορά μέσω μεταφορικής εταιρείας.
*Σε περιπτώσεις όπου ο πελάτης επιθυμεί παράδοση σε συγκερκιμένη ώρα και μέρα καθώς και για παραδόσεις Σαββάτου επιβαρύνεται επιπλέον την υπηρεσία.

Αποστολή μέσω μεταφορικής εταιρίας:

Στην περίπτωση που το κόστος της courier κρίνετε υψηλό μπορούμε να αποστείλουμε τα προιόντα με πρακτορείο της επιλογή μας. Η παράδοση στο πρακτορείο γίνετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα απο την παραγγελία. Ο τρόπος πληρωμής σε αυτή την περίπτωση γίνετε αποκλειστικά με τραπεζική κατάθεση ή μεσω πιστωτικής κάρτας.
Για δυσπρόσιτες περιοχές ή νησιά παρακαλουμε επικοινωνήστε μαζί μας, πριν την παραγγελία για τον υπολογισμό των μεταφορικών.
 Η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη στην περίπτωση που προχωρήσετε στην παραγγελία, χωρίς προηγούμενη επικοινωνία για τον ακριβή υπολογισμό των μεταφορικών. Οι μεταφορικές εταιρίες δεν πραγματοποιούν παραδόσεις Σάββατο.
Οι μπαταρίες αποστέλλονται μόνο με μεταφορική εταιρία και η πληρωμή τους γίνεται μόνο με κατάθεση χρημάτων ή μέσω πιστωτικής κάρτας.
Η παραλαβή των παραγγελιών σας γίνεται απο το πρακτορείο της μεταφορικής εκτός από μεταφορικές που εκτελλούν δρομολόγια διανομών.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το apothikaki.gr. Δεν εμπίπτουν σε αυτή την περίπτωση προϊόντα που καλύπτονται από εγγυήσεις τρίτων όπως από τον κατασκευαστή του προϊόντος ή τον αντιπρόσωπό του. Θα πρέπει το προϊόν προς επιστροφή-αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα από τα έγγραφα που συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ), να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη και η συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.Ολες οι επιστροφες γινονται αποκλειστικα και μονο στην εδρα του καταστηματος (δεν παραλαμβανουμε απο κανενα πρακτορειο μεταφορικης, κτελ,courier κλπ)  και τα μεταφορικα επιβαρυνουν αποκλειστικα και μονο τον αγοραστη.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Οι παραγγελίες γίνονται ηλεκτρονικά .

Το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων βρίσκεται ετοιμοπαράδοτο. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, αν η παραγγελία γίνει νωρίς, το προϊόν είναι διαθέσιμο εντός της ημέρας.